Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Northland Group
Riddergade 17, 1.
7000 Fredericia
CVR: 40061436
info@northlandbooking.dk

Priser

Alle priserne er i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne. Disse vil dog ikke påvirke allerede eksisterende abonnementer og aftaler. 

Betaling

Vi modtager betaling med MobilePay og Bankoverførsel. Betaling opkræves via faktura med en betalingsfrist på netto 8 dage. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret. Perioden regnes fra den dag du modtager din faktura. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@northland-booking.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Derudover skal vi bruge dit kundenummer (dette ses øverst på fakturaen), registrerings og kontonummer. 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur inden for 5 arbejdsdage via bankoverførsel. 

Binding ved abonnement

Ved køb af abonnement er der ingen binding. Ved køb af abonnement har du 14 dages fortydelses ret, hvor du vil få det fulde beløb til bage. Efter de 14 dage har du mulighed for at opsige dit abonnement fra dag til dag. Du vil efter 14 dage ikke få dine penge tilbage, men du vil ikke modtage flere fakturaer. 

Opsigelse af abonnement skal gives pr. mail til info@northland-booking.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at opsige til abonnement. Husk at påfør kundenummer.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os har vi brug for at gemme følgende oplysninger om dig:

Navn
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt.

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.