Kontakt

Hvis du har et spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, eller via nedenstående kontaktinformationer.

FAQ

Kan man ringe direkte til jer?

Vi (Northland Booking) står kun for at danne kontakt mellem artist (dem du vil booke) og kunde (dig). Har du spørgsmål til artisten kan du udfylde deres kontaktformular. Har du spørgsmål til hjemmesiden, kan du kontakte os.

Kan man ringe direkte til en artist?

Både ja og nej. Vi sætter ikke telefon og e-mailkontakter på denne side. Men, de fleste artister har links til sociale medier som Facebook, hvor du muligvis kan finde deres direkte telefonnummer. 

Hvad er jeres koncept?

Vores koncept er at lave én stor database, med alle mulige forskellige artister. Hertil et specielt designet filter, så du hurtigt, nemt og enkelt kan finde lige præcis den artist du skal bruge, til dit næste event. 

Kan jeg som artist komme op på hjemmesiden?

Ja. Vi har ikke nogle regler for hvilke artister der kan komme på siden. Vi har samlet alt information lige her, hvis du er interesseret i at komme på hjemmesiden.

Hvad koster det at booke en artist?

Vores service er gratis, hvis du ønsker at booke en artist. De priser vi opgiver er en gennemsnits timepris for de forskellige artister. Artisternes pris kan varierer fra event til event, og skal derfor aftales med dem, for hver enkelt booking.