Dynamitskipperens Sønner

DKK 16.000

Gennemsnits timepris 

De spiller på alt, hvad de kommer i nærheden af – om det så er skeer, maveorgel eller vaskebræt. Derfor vil man opleve et liv på scenen uden sidestykke. De roterer mellem trommesæt, harmonika, rumstérstang, banjo, saxofon, melodika, mundharpe og guitar, og så synger de alle fire. Det er et orkester uden frontfigur, og alle er med til at skabe en stemning, hvor man slår sig løs sammen med alle, der er til koncerten. Hvis vi kan få publikum til at brøle lige så højt som os selv, så har vi ramt den lige bagi!

Dynamitskipperens sønner er et prof setup af rutinerede musikere med masser af store og små jobs på cv’et og et kæmpemæssigt performer-gen. Alle mand er flasket op med skipperviser, og velbevandret i genren folkemusik fra adskillige orkestre. De mestrer kulturen omkring musikken og får publikum ”rundt på gulvet” i bogstaveligste forstand. Et frisk vindstød fra de fire dynamitskippersønner. 

Dynamitskipperen er den pensionerede kaptajn Peter Haaber, der er far til Anders Haaber fra orkesteret. Han har besejlet verdenshavene med sin sprængfarlige last og sørget for, at sønnerne fik den nødvendige opdragelse med de gamle traditionsrige skipperviser.

Dynamitskipperens Sønner spiller 1 x 75 min. eller 2 x 40 min.

Kontakt formular

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dynamitskipperens Sønner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.