Jeona

DKK 7.500

Med sin ærlige vokal og legende tilgang til musikken træder danske JEONA frem som en artist med et relaterbart udtryk og noget på hjertet. JEONA er et alias for Jonas Søgaard. Han har været en del af den danske musikscene siden hans unge teenageår, hvor han startede som forsanger i et band. Senere hen blev han signet som solo artist hos et stort pladeselskab, hvor han havde stor radio og streamingsucces med en håndfuld iørefaldende popmelodier. Udover sin solokarriere har han også skrevet afskillige sange for andre artister.
Springet fra pladeselskabet samt en udvidet erfaring fra musikbranchen har ført til det uafhængige projekt JEONA. For Jonas har det åbnet døren til en ny musikalsk retning, der giver udtryk for den personlige proces, der findes i at turde tage ejerskab over musikken. Med JEONA står han nu
på egne ben og udfordrer den danske musikscene med sine dynamiske produktioner og bløde, dybtfølte vokal. I februar udgav JEONA sin debut EP, der sætter tekst og melodi i højsædet. Med seks gennemførte numre udspiller der sig et samspil mellem sjælfuld soul-pop fusioneret med en upbeat skandinavisk lyd. JEONA demonstrerer sin legende tilgang til musikken, og lytteren rammes af et kompromisløst univers inspireret af hverdagens genkendelighed. Et univers indeholdende alt fra de tunge følelser fra kærlighedslivet til den lette glæde ved de ukomplicerede ting i livet.

Kontakt formular

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jeona”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.