JOS BAND

(5 kundeanmeldelser)

DKK 7.000

Gennemsnits timepris 

JOS BAND er et 6 mands orkester (m/k), som spiller en blanding af alle de fede hits, fra 60´erne og helt frem 00´erne. Vi tilpasser altid vores repertoire efter arrangementet, så gæsterne vil opleve et veloplagt og professionelt orkester, der bestemt kommer ud over scenekanten.

Om det er en firmajulefrokost, byfester, festivals, bryllupper, mærkedage eller blot en super cool havefest, er for os underordnet. Hvert job bliver taget meget seriøst og nøje planlagt, i samarbejde med kunden. Er der specielle behov eller ønsker, så prøver vi at imødekomme disse, så vidt det overhovedet er muligt.

JOS BAND spiller 2 x 60 min. eller 3 x 45 min. 

Kontakt formular

5 anmeldelser af JOS BAND

 1. Torben H

  Et super energisk band, som bare leverer varen hver gang. Vi har oplevet dem flere gange, er der er fart på dansegulvet fra start til slut 😎🤘🤩

  De får de varmeste anbefalinger herfra.

 2. Mariann Lauridsen

  Jos Band kommer virkelig ud over scenekanten og gør festen til FESTEN 👏👏👏

 3. Palle Mørup

  Super god sammenspillet live band.
  De levere autentisk dansemusik der kan mærkes og formår virkelig at være i kontakt med publikum samt de få selv de mest stivbenede på dansegulvet.
  Er selv formand i FB festudvalg og har flere gange hyret JOS BAND til vores forårs FB-sportsfest samt til “Årets sjoveste Høstfest” i hallen.
  5+ stjerner herfra 👏👏😎🤩🥳

 4. Gitte

  De forstår virkelig at holde en fest👍🏼
  Musik for enhver smag!! Kan varmt anbefales …..😉

 5. Peter Pallesen

  De ved lige hvad der får publikum på dansegulvet

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.