Kasper Buch

DKK 5.000

Gennemsnits timepris 

Kasper Buch er allerede blevet budt op på de ind- og udlandske scener, det overrasker ikke de fleste at Tønder festival har haft stor indflydelse på Kasper’s opvækst da han selv stammer fra Tønder. Kasper Buch står bag hele 6 single udgivelser, samt albummet ‘Memories’ som debuterede på bl.a Danmarks Radio i 2020. En del omtale i aviser, DR P4, DR P5, Globus Guld, det tidligere Radio 24/7 og Radio LOUD, har lagt noget af vejen for at musikken har kunne finde vej ud til mange af Kasper’s lyttere og følgere den dag idag.  Kasper Buch har af flere omgange lagt Nr. 1 på diverse playlister på mange af landets radiostationer, med bl.a udtalelser fra nogle af landets førende radioværter.
 
Alex Nyborg Madsen fra DR P5 citerer; “Kasper Buch – ikke helt uden evner”.
Radio LOUD citerer; “Dejligt iørefaldende musik”.
LOFTSkammer anmelder; “Et stærkt og samtidigt fragilt, inderligt vokaludtryk, der skaber et interessant spændingsfelt i den meget melodiøse komposition”
 
Med lidt over 200 koncerter fordelt i hele landet, er Kasper Buch idag et velkendt navn på den danske musikscene. Kasper debuterede blandt andet på Færøerne for første gang i 2020. I 2019 modtog Kasper Buch, “Noldes Nabo’s” musiklegat for sin musikalske præstation. Kasper har blandt andet spillet support for Sylvester Larsen (DK), Signe Svendsen (DK), På Slaget 12 (DK) og Anthony da Costa (USA).
 
Kasper Buch Spiller 1 x 45min eller 2 x 45 min. Han kan bookes som solo, duo eller fuldt band.

Kontakt formular

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kasper Buch”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.