Lite Kite

DKK 2.500

Gennemsnits timepris 

 Kort om Lite Kite 

Lite Kite er et rockband på fire medlemmer mellem 22 og 28 år. Musikken er energisk og original. Samtidig er melodierne fængende og meget let spiselige. Genremæssigt trækker musikken tråde fra bands som Foo Fighters, Kings of Leon og Grand Avenue. Der er altid et stærkt budskab i sangene og vi brænder for at formidle det til publikum på en overbevisende og engageret måde. 

Simpelt og ærligt Rockband 

Lite Kite hylder det ekstraordinære og det opsigtsvækkende, frem for det gængse og afdæmpede. Dette kommer til udtryk i musikken, som behandler de store menneskelige følelser så som den platoniske kærlighed, eksistentialistiske spørgsmål og opofrelse. Disse temaer tiltrækker et modent publikum, hvilket vi betragter som et kvalitetsstempel. De seriøse temaer akkompagneres med stemningsfyldte, muntre og energiske melodier som bidrager til den festlige stemning til vores koncerter. Vi fokuserer på substans og lytbarhed, frem for selviscenesættelse gennem elementer som bidrager mere til at styrke artistens ego end at formidle et egentligt budskab med musikken. Derfor er Lite Kite et simpelt og ærligt Rockband. 

Vi har igennem det sidste år spillet 18 forskellige koncerter på både store og små scener i mange forskellige sammenhænge. Vi forstår derfor at levering af musikken er afgørende for publikums op- levelse. Når vi spiller, smitter energien af på publikum, og den festlige stemning ved vores shows giver som regel publikum en god undskyldning for at drikke mange fadøl. 

Vi er et ekstremt hårdtarbejdende og driftigt band. F.eks. har vi spillet fire timer i bagende sol på en renovationsplads for et par grillpølser og sodavand og gør det gerne igen! Vores driftighed har bragt os vidt omkring og bl.a. til: 

Lite Kite spiller fra 30 minutter  – 1 time.

Kontakt formular

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lite Kite”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.