Nicklas Ejby

(6 kundeanmeldelser)

DKK 2.000

Gennemsnits timepris 

Solist med det helt rigtige repertoire på over 600 sange, og mere end 10 års erfaring. Når du booker Nicklas Ejby er du sikret de helt rigtige sange til lige netop dit arrangement. Musikken spænder bredt og der er noget for alle aldre. Her får du en professionel musiker, der med nærvær og humor, leverer nogle af de største hits siden 60’erne og frem til idag. Musikken og sangene bliver tilpasset lige netop dit arrangement, så skal det være stille og roligt, gang i den, eller en god blanding, så klare Nicklas Ejby dette.

På CV’et kan der blandt andet skrives:
– 74 spillejobs i 2018
– 86 spillejobs i 2019
– Opvarmning for Mads Langer
– Opvarmning Michael Falch og Signe Svendsen
– Opvarmning Queen Machine
– Opvarmning TV-2
– Opvarmning Poul Krebs og Dorthe Gerlach
…Og meget meget mere!
 
Nicklas Ejby spiller alt fra 1 x 45 min til 5 x 45 min.

Kontakt formular

6 anmeldelser af Nicklas Ejby

 1. Keld Pedersen

  Vi har haft fornøjelsen af”EJBY”til vores 60 års hjemme i haven.
  Hvis der ikke VAR fart på så kom det ihvertfald.
  Han kan det hele!

 2. Anja Lundgaard Bøgstrup

  Nicklas er en fantastisk musiker, han er samtidig en rigtig lun ung mand. Nicklas har været med til at gøre både min, og min mors fødselsdagsfest helt unik. Han skaber en helt unik stemning, med hans musik, og hans personlighed. Vil klart anbefalede Nicklas, til alle, han får flest stjerne herfra.

 3. Yt Dahl

  Vi havde fornøjelsen at overraske min mand til hans fødselsdag med at Ejby kom og spillede op til dans. Ejby kom med sit rolige gemyt ind i salen spillende på en fødselsdagens sang og fandt derefter en egnet plads at stå og spille resten af aftenen. Det var virkeligt et hit, og vi havde med Ejby’s dejlige musik en fest. Ejby fandt hurtigt melodien og ellers kunne vi bare ønske de numre vi ville høre. Det er ikke sidste gang vi ville booke Ejby til en fest.

 4. Maibrit Siem

  Tusind tak for at du var med til at gøre vores bryllupsfest helt fantastisk! Du gør det super godt!!
  TAK!

 5. Gert Nielsen

  Super musik! Havde virkelig ikke, i min vildeste fantasi turde tro på, at én mand med sin guitar kunne favne publikum så intenst. Noget for enhver smag, både de dansende og de siddende. Satte virkelig gang i festen. Tillige en fleksibel musiker, som var med på at overraske undervejs. Er Nicklas optaget næste gang jeg skal holde fest, flytter jeg hellere festen end finder en anden muskiker…

 6. Kent Aggerholm

  Nicklas Ejby er en super god musiker. Han leverede en super god musikalsk underholdning til min 50 års fødselsdag.
  Alle mine gæster var imponerede over alle de forskellige sange Nicklas kunne levere. Nicklas og en guitar så er der dømt fest og hygge.
  Tak for at du har gjort min fest uforglemmelig.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.